Bemutatkozás

Tóthné Lelkes Szilvia vagyok.

1973. december 14-én születtem Budapesten.

Szakközépiskolai tanulmányaimat Székesfehérváron folytattam, majd a technikusi képesítés megszerzését követően Budapesten a Práter utcai VI. sz. Ipari Szakmunkásképző Intézetben szereztem 1994-ben fényképész és videofelvétel-készítő szakmunkás képesítést.

A képesítés megszerzése óta folyamatosan fényképészként dolgozom,  a fényképészet szinte minden területe érdekel.

Fő profilom az esküvői felvételek, a gyermek-sorozatok, portré– és akt (erotikus) sorozatok, természetfotók, tárgyfotók, épületfotók, tablóképek készítése.

Az elmúlt két évtizedben szinte minden kategóriában készítettem felvételeket, melyek közül több is eredményesen szerepelt kiállításokon, ill. fotópályázatokon.

Laboráns képesítésemnek, valamint a XVI. ker. Sashalmi sétány 22. szám alatt található üzletünkben működő fotólaborunknak köszönhetően az általam készített felvételek kidolgozását sem kell másra bíznom, így azok minőségéért is garanciát tudok vállalni.

1995 óta élek a XVII. kerületben családommal.

Nagyon fontosnak tartom a megállapodás előtti személyes találkozót, ahol további referenciákat tekinthetnek meg, ill. minden kérdésükre konkrét választ kapnak. A megszületett megállapodáshoz maximálisan tartjuk magunkat.

A felvételek készítésére kiszállással az előzetes megállapított helyszínen és időpontban, illetve műtermemben kerülhet sor. A kész felvételek közül a megrendelő szabadon választhatja ki a neki megfelelő képeket, melyről a szükséges utómunkákat követően a papírkép készül, melyet szintén a megállapodás szerint adunk át.